Thursday 4 August 2016

This is Fucking drawing Video (Video Drawing#1)

Dibuix d'acció substrat color Rosaci #1 & #2

Incomplet & completant




Heus ací aquest 2016 ha portat un dibuix que no es pot percebre en la seva dimensió completa sinó és amb el vídeo.

En aquest cas funciona com a obra que mostra l'elaboració d'un dibuix el qual posteriorment no té més que un emplaçament físic individual, i que entra en el manual de la peça-obra, i aquest vídeo funciona com a intent d'entroncar tot allò immaterial que representa l'acció realitzada davant el full de paper.

El paper és emplaçat en diversos ambients i absorbeix les impressions no fixades damunt la superfície però que penetren en l'inconscient i en resten retingudes més enllà de l'experiència immediata i funcional.

La pregunta On voldràs posar el dibuix? esdevé intranscendent i desapareix per l'eixida de la matèria. Ja no cal pensar quin marc posarem a la peça, entenent el marc com a element material físic i tangible per arribar a allò inefable de l'experiència mental interior dins de cada closca i/o terrina.

- - -

La música, molt important (ens afecta psicològicament)

La música és entre original creada especialment per al vídeo, tipus impromptu, o és una derivació d'una peça per a piano, extreta d'un llibret, per a assajar.


Música original de:
Guillermo #violí 1&2 Improvisacions. Impromptu works.
Eulàlia&Josefina #piano a quatre mans interpretant una peça de (...).
Eulàlia #piano unreleased piece of track on the grandmother's goods as a prepared piano. Impromptu work.


- - -
Heus ací el parell d'enllaços cap a l'experiència visual. La cosa està dividida en dues parts, que es juxtaposen però mai no entronquen de manera linial. La part final del primer fragment no és del tot relativa a la part inicial del segon fragment.

"Dibuix d'acció substrat color Rosaci #1 incomplet"

"Dibuix d'acció substrat color Rosaci #2 completant"
Incomplet



Completant

No comments:

Post a Comment