Friday 12 December 2014

Una acció musical al taller. Desembre 2013

Fa un any / a year ago
VídeoTrack 1 Short
Still Life Nicolau pt 1

VideoTRack 2 Long
Still Life Nicolau pt 2

Aquesta és una col·laboració amb membres de Les Salonnières i d'AccNeo.



Una imatge psiquedelique retocada, preparats per entrar al taller, des'13


foto del nom del grup  "..."

Ens agraden les fotografies de l'Eva Hesse al seu taller situant-se enmig dels materials que feia servir per a les seves escultures:


Foto:

Before Snapchat, There Was Eva Hesse (See Her Art While It Lasts)Enllaç

Una imatge si us plau! (A l'enllaç hi trobareu una imatge de l'Eva Hesse coberta amb un plàstic!) "Abans de l'snapchat hi va haver l'Eva Hesse", i després nosaltres!

Explicació de l'still life (en anglès tal com surt en el llibre):
2:00 Landshoff
+still life of table
total failure
I was here waiting.
(In Eva Hesse's appointment book)

Ús de les fundes de plàstic per a la roba
En aquesta sessió Free de lliure expressió vam interactuar amb els materials del taller número 4 de L'Escocesa, l'estudi ple de materials diversos i d'envasos de productes consumits, acumulats durant el procés de creació d'aquest entorn.Vegeu-ne més.
A més dels materials propis de la instal·lació hi havia alguns instruments musicals (guitarra elèctrica, teclat Casio, xiulet, etc.) i objectes musicals (pots, pals, etc.).
En els vídeos es pot veure com utilitzem els plàstics de les fundes per a la roba a mode de material psicològic per entrar en òrbita mental i constructiva per al discurs adequat a l'acció intraacció que vam realitzar sense espectadors.
La sessió va consistir en crear música i acció amb els objectes del taller, i el material musical i les perruques de Les Salonnières (Jo també vull ser una Salonnière!), i els vestits habituals de la banda de projecte musical WW i els vestits propis de Les Salonnières. Dins la sessió de prop de dues hores vam construir el "great-hit" d'en Nicolau, a partir d'una cançó popular satírica (vegeu els vídeos de l'inici d'aquest text).

Imatges (les nostres imatges):

Unes imatges extra dels membres de l'acció. Jo també vull ser una Salonnière!






Quina continuïtat va tenir aquesta acció:
Les Salonnières Projecte al Bloc

No comments:

Post a Comment