Tuesday 17 March 2015

Be Your Girl 2013 Video

This is a Video made in the Studio Number 4 At L'Esocesa, Visual arts production centre. http://www.laescocesa.org

September 2013, During the Open Studios Week-End.



There are Two options ! Guess the right video according to your feelings! Have a Guess!

*(Tria quin és el teu vídeo: Un d'aquests dos enllaços és el que va a la cançó "Be your Girl" i l'altre va a un Sit N'Spin diferent).

Video 1

Video 2


I Wanna Be Your Girl. This is a Soundscape/Landscape with "Be Your Girl". The Band was Playing Mathilda, but Suddenly, everything changed!
Live art Action at L'Escocesa, Studio number 4. First Floor, Upstairs, Not Ground Floor! Mind the Level between the Ground Floor and Our Mind Floor. We are On Air!
Thank you very Much to Everything Involved in the Recording!

More about this:
A Live cover Sampling from Band's Name (band). We play art studio noise over the song,
we dance and play /We have the song /We get the noise
Thanks to everyone involved in the Recordin'.


This is a Landscape using the song "Be Your Girl", from Sit N'Spin (band), "Daddy's Corn Squeezin" (LP). From "Munster Jukebox Hits" CD, Factory Magazine, #16.

Don't want to Play? Go to Video (Straight to Video)

*Si vols pots anar directament a aquest vídeo !






Further Reading: Click here


(Catalan Language)*
*Això és una actualització de l'entrada del bloc, de l'estiu del 2013, de la sessió de música que vaig escoltar a casa. Podeu escoltar la resta de cançons relacionades a aquesta entrada. Quan vaig buscar a Internet la cançó "Be your Girl" no la vaig trobar on-line, i ara aquest vídeo fa una reparació al greuge d'aquella vegada, en què no es va poder escoltar. Tot i que vaig trobar uns altres vídeos molt interessants. Trieu vosaltres mateixos! Sit N'Spin !! Clica aquí

Sobre la gravació:
Els amics del Jofre van apuntar-se sense miraments a l'activitat que s'estava generant. En primer pla hi ha unes plantes de plàstic, típiques de les botigues xineses, a uns preus molt assequibles.
Vam fer servir els objectes del taller que vam trobar més a mà, i per al so vam fer servir un reproductor (regalat pel Festival Loop Barcelona) i la gravadora de so Zoom H2n (Handy Recorder), i el so de la càmera (enregistrament mono). Tot això barrejat amb el so d'ambient dóna com a resultat aquesta amalgama de so que no sé si als cercadors d'Internet els servirà per a identificar la cançó, entesa com a propietat intel·lectual de la banda. Podria passar que els cercadors descobrissin que la cançó no és original dels autors del vídeo i aquest vídeo fos prohibit en alguns països! Anem a veure-ho!

No comments:

Post a Comment