Friday 16 September 2016

Alternatilles 2016 segueix les cantonades

El giratori dels gira-sols 2016 aquí properament...

(Antiga rodona de Llull, a la Rambla)


Nota prèvia: Això representa que és un avís posterior al fet que ha passat però amb intencions clarament informatives del fet que succeeix un cop i un altre, com qui vol la cosa malgrat que sembli com un com qui no vol la cosa.


the dawn of "el giratori dels gira-sols"

L'acció es correspon a un esdevenir seqüencial de concrecions pel damunt de la superfície, amb intenció de fer aflorar l'interior de les intencions, quan aquestes són explícites i contenen una certa dislocació (sense tenir en compte els cristalls irregulars els quals ens afavoreixen més i més encara i si no fan prou, doncs hi aboquem arrels dels parterres, de les flors benvingudes i dels gira-sols que tenim ben presents en el context d'un parterre que no conté flors per com està situat a l'obaga dels arbres d'una rodona on a l'altre costat sí que hi ha d'altres espècies de fauna i flora, amb erugues si cal) (cara de neguit enmig d'una revolada)

Dues ics damunt la paret fosca d'una de les cantonades

A punt de recitar poesia

La Kaspa passa pel damunt del sopar posterior a les alternatilles

Imatges de l'any passat, realitzades per en Marco Noris


Text explicatiu al blog sobre l'acció del 2015:
Sobre l'acció al carrer...

Farem el que ens convingui més a cada cas. Cada moment serà un fet irrenunciable al qual voldrem fer-ne part. Ara i aquí! Treballarem a les quatre cantonades allunyades del tràfec modern de la Rambla, de la fressa sorda del corrent general. Fora del giratori central.


Trobem trufes a les cantonades
la cinta de pintor i el subjecte
condicionem el carrer, creant noves pautes ...
plafó informant #gira-sols


No comments:

Post a Comment