Thursday 16 August 2018

paper de plata / paper d'alumini

Aluminium FoiL

https://ca.wikipedia.org/wiki/Alumini

(extret del web de la ca.wikipedia.org) La seva lleugeresa, conductivitat elèctrica, resistència a la corrosió i baix punt de fusió el converteixen en un material idoni per a multitud d'aplicacions, especialment l'aeronàutica. No obstant això, l'elevada quantitat d'energia necessària per a l'obtenció del metall a partir dels òxids, dificulta la seva major utilització; dificultat que pot compensar-se pel seu baix cost de reciclatge, la seva dilatada vida útil i l'estabilitat del seu preu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Aluminium


Ocult/UnListed in the studio. A new piece of art has come to the studio: a piece of aluminium foil from an elusive sandwich I ate in the park.

Videos
Video
https://youtu.be/bzHs7HS4fBw

Ocult/Unlisted dins el taller

///// homenatge al paper de plata que és a dins del tAller, i que va arribar com a producte d'un entrepà molt bo amb llavors, ruca, i d'altres aliments vegetals. El dissabte de la poesia de Caldetes, a la Fundació Palau i Fabre.

Desplaçament de la làmina de paper de plata, d'un punt a un altre dins els espais del taller núm. 4 de LEscocesa. Hi surt recollit el magnífic soundtrack de la pròpia làmina!
///// Homage to the studio aluminium foil, from a veggie sandwich as a result I ate it in Caldetes, at Palau i Fabre Foundation. "A moving Aluminium foil movements" from one point to another inside the studio. You will listen to the foil soundtrack!


Video SoundTrRRrrack
https://youtu.be/jLvUl6K3jcE

Support SoundTrrack in support of the proposal.
This is the second/support soundTrrrack of the short video "Paper de plata"




 - - -

imatges/photographs

at the entrance hall, from inside


at the entrance hall of the studio
- - -
at the corridor  living room alike

another point of view in the corridor sitting room alike

No comments:

Post a Comment