Tuesday 14 October 2014

Capseta de regal i vídeo amb el so ambiental original retocat

La capseta de plàstic transparent, 2014. Un dels molts objectes, artefactes i obres que poden aparèixer a partir del projecte del meu taller a L'Escocesa. Escull un objecte de dins el taller i això ja serà una obra. És com una capseta màgica però de mides grans, en aquest cas un gran receptacle, una cambra taller.

El vídeo amb el so (vídeo "Ocult")
Aquest vídeo i la caixeta són un regal per a l'Stefanie Herr. L'acció va ser durant els Tallers oberts de setembre, enimg de les visites i de les fuites de material que envaïa el taller de l'Stefanie.

L'Stefanie té un treball molt delicat i l'aparició del meu material artístic en un costat del seu taller, al terra, passant per sota de la paret de separació entre els nostres tallers, va ser motiu de comentari fora de micròfon, i fora de micròfon va quedar el petit present que va ser la caixeta amb el contigut del material que ja tenia al seu taller. Això vol dir que el material ja el tenia ella, i que només li faltava la caixeta de plàstic, i preparar de manera improvisada el vídeo amb la recollida d'aquell material. El material està compost per les boletes de poliestirè expandit (altrament dit popularment Porexpan) i altres residus procedents del terra del meu taller. La descomposició d'unes plaques de poliestirè expandit va començar el maig del 2011, en un dels concerts telepàtics realitzat dins el taller en col·laboració amb d'altres participants.

El cas és que durant els Tallers oberts la freqüència de pas dels visitants per l'estret forat que hi ha entre la prestatgeria i la paret provoca que el sotrac i les trepitjades moguin lleugerament les boletes i les desplacin pe sota de la tanca de separació o mur de contenció, o paret de separació.

Visiteu l'espai de l'Stefanie Herr a internet: www.herrarium.eu

No comments:

Post a Comment