Wednesday 15 October 2014

Una obra tipus Llapispanc

Una obra molt delicada de la Rina Ota, amb el títol (finalment descartat) "Llapispanc"  (!!??) i amb el de veritat definitiu "Bosc d'inspiracions" ...

Encara sou a temps de visitar l'exposició de dibuixos que té la Rina Ota al Centre Cultural La Casa Elizalde de Barcelona. Per veure aquesta informació Clica aquí
Darrers dies: Fins aquest divendres 17 d'octubre de 2014.

Un parell de dibuixos de l'exposició, "Wild branches" (hi ha dues obres amb el mateix títol) des del primer moment, em van recordar unes obres del Joan Ponç, de la sèrie "Suite ocells" (d'entre els anys 1953-54). Feia bastant de temps que no mirava el llibre del Joan Ponç "Univers i màgia de Joan Ponç" de Mordechai Omer. (El llibre és en castellà, i és clar, el títol també!) Edicions Polígrafa, 1972.

*Vegeu aquí una imatge d'aproximació, de la "Suite ocells", però força posterior al 1953-54. Clica aquí. Les branques del dibuix de la Rina em van transportar cap a un dibuix on apareix un ocell travessat per una mà punxeguda, en què els quatre dits que hi ha semblen unes branques.

L'obra de la Rina Ota
Aquesta obra es va poder veure durant els Tallers oberts del Poblenou del setembre d'enguany, a L'Escocesa, en el marc de l'exposició organitzada per en Mike Swaney.
Clica aquí si vols veure més informació de l'exposició.


L'obra
Una obra escultòrica de dimensions variables, molt delicada, curiosa i interessant.














Enllaç a la pàgina de la Rina Ota a L'Escocesa, on trobareu també l'adreça de la seva pàgina personal (lalalarinaota.com).

No comments:

Post a Comment