Friday 13 May 2016

No Mouth Scream / At the gallery

No tens boca i vols cridar?
"NoMouth_Scream_pt2.mp4" (video encara no disponible)


Unreleased Complete uncomplete Scape (video) (Ocult)



Aquest vídeo és Ocult i només és accessible en aquest lloc.


Vídeo Públic (Enllaç)

Aquest vídeo és Públic

No tens boca i vols cridar? #B
La cosa va de l'acció i el soroll, de les coses que fas mentre provoques el soroll allà on et trobes, menges, i fas les teves intencions d'arribar a un nou lloc mental i metafísic. Pujant les escales a peu. L'ascensor és massa massa i una massa d'energia que puja ella i tot alhora. No volem res més que interactuar amb els petits objectes quotidians que comprem perquè els volem fer servir i entonar cap al nostre cap. Soroll i acció i sorollisme i noisescape. Viatge interior i interacció. I els objectes ben fora del taller. Comença la cosa. No sabem on arribarà.


Imatges amb bosses al cap







Aquesta imatge va quedar més fosca i després del retoc amb el programa d'imatge té una lluminositat diferent, a més del petit canvi de color que ha sofert.




More about:

from Eva Hesse


as well as a kind of so-called "eccentric," freestanding (noisy soundscape kinda ) (live construction) sculpture


a conjoining of disparate parts culled from diverse sources and combined, or arranged in ways that suggest moments of quiet reflection on the world around us.

to be extended into the space of the viewer before it (...) apparently enlivened by some invisible, psychological momentum.

No comments:

Post a Comment