Sunday 8 May 2016

Ungles esquerdades i esberlades

Ungla esberlada per l'acció de l'altra mà i els dits damunt un accident en el perfil suau de la vora de l'ungla, que anant-hi tota l'estona finalment obté una esberlamenta que fa sentir la vora com rasposa. I s'enganxa amb qualsevol cosa que li arribi al voraviu. Aleshores cal deixar que el temps faci la seva acció i el dia a dia vagi llimant l'aspror i tot torni a una certa sensació (de) que l'ungla creix, ha crescut, i pot tornar a començar el procés en què a partir d'un petit accident a la vora de l'ungla fa vessar un compulsiu moviment aeri damunt la pobra ungla, igual com si a una ungla se li atansessin tot de dits amb moltes ganes de brega i asprors a flor de pell i a flor d'ungla. Això, a més, és un peu de foto. 
Llegenda segona per a la segona imatge, que correspon a la mateixa ungla el mateix dia de l'anterior imatge, i corresponent a una estona més enllà, havent tornat a casa després d'haver tret del congelador de la casa d'un altre les vuit llaunes de tònica sense aromes artificials, que eren a punt d'esclatar, i de les quals una sí que va esclatar just en el moment d'obrir el congelador. La resta de les llaunes tenien petits orificis per on sortien xiulets provocats pel gas que s'alliberava lentament en el procés de descongelació un cop extretes les llaunes del congelador, que va ser instants després de l'explosió als nassos meus just en el moment d'obrir la porta del congelador. Aquell dia no vaig tocar les tecles del piano, i la tecla trencada i la que no fa soroll. Vaig tornar al meu lloc de l'inici i vaig fer aquesta segona imatge. Es nota que és diferent de l'anterior. I la pobra ungla cada vegada més reduïda! (congelador x 4!)


Aquest parell d'imatges són només un petit exemple d'ungles encara no separades de l'ungla.Més avall l'explicació per l'espai buit entre aquest text i el final d'aquesta entrada de text telemàtica.



















Espai lliure que ocupa memòria en el còmput general d'internet.

No comments:

Post a Comment