Saturday 23 May 2015

El vidre de la parada de l'autobús del davant del taller

El vidre de la parada

El teu vídeo es duplicarà/publicarà a la pàgina ganàpia següent: Trepitjant uns vidres del terra, a prop de tot plegat: el taller, la parada, la porta del taller, el vidre del terra, el vidre de la parada, d'allò que hi ha darrera i no es veu... dels silencis enmig de la pràctica de la cosa al voltant ciutat, la ciutat del suburbi, un suburbi ben desèrtic, i totes les partícules surant. Aquest vídeo és "Ocult".


Activitat sobreposadament subterrània. Activitat a l'entorn del taller núm. 4 de L'Escocesa. És una nova activitat de creació altra i sobreposada.

Informació extra enviada (en el seu moment) via telemàticament a qui havia d'arribar, i si de cas no et va arribar, vas rebre uns flocs de partícules a les quals no estàs avesat, i malauradament no els vas cas (folre i manilles).

L'activitat sempre estarà relacionada amb l'acció, el soroll, l'art precari, i la negació dels conceptes bàsics de l'obra d'art en el sentit més clàssic del terme de “tapa i llepada de iogurt” / la negació dels conceptes bàsics de l'obra d'art en el sentit més clàssic del terme “pebrots” i/o etiqueta.

Taula d'activitats possibles:
(proposades per a aquell dia)
1)Ens menjarem un altre iogurt, amb puntualitat.
2)Passejarem pels encontorns. Hi pot haver matolls i estarem a l'aguait, per si de cas.

3)Entrarem al taller núm. 4, opcional a escollir. Hi haurà abundància de tapes i pots de iogurt disposats per tot arreu. Nosaltres ens mantindrem ferms davant qualsevol possible allau del que pugui caure. Maraca i pals de percussió.


+Una mica d'anglès per als que en saben:

"For a second Drawing you have to be a different chatter".
Dibuix que ralla: de "chatterbox" (xerraire, garlaire, rallador) "chatterDrawingbox".

(...) "and it has reminded me just how fucking rad these guys are. If you're not familiar with this then start here!"// Activitat per a adults, "and fans of most output from" Quins pebrots! / metal fatigue.

Relació / Explicació / Taula de continguts del vídeo:
-Trepitgem uns vidres
-Passa algú per davant de la parada
-Bossa de plàstic negre gran
-Creuem el carrer
-Passa un cotxe
-Un silenci adequat per a escoltar el soroll de la màquina amb la qual estem visualitzant el vídeo.
-Escoltem una conversa

No comments:

Post a Comment