Tuesday 19 May 2015

En el món de la creació subterrània

Vídeo

Aquesta activitat va ser realitzada a L'Escocesa, ben a prop del taller núm. 4.

Sobre els certs moments de silenci:
Moments de silenci: És en els moments de silenci especialment quan és indicat escoltar el soroll propi de l'aparell que estem utilitzant, com quan s'està llegint un llibre i de cop i volta alcem la vista del paper per mirar per la finestra. Aquest moment de silenci de paraules, sense les paraules al davant, però encara paraules fresques dins el cap i encara passant pel conducte del nervi òptic que transporta allò vist i llegit fins al cervell. Moments de silenci que si apropem l'orella al llibre, ens permet sentir el missatge intern, i a la vegada ens permet descobrir que encara sense bateria ni energia elèctrica, podem escoltar un silenci diferent, un silenci vingut dels arbres i els boscos, d'aquell silenci esmorteït de l'absència d'energia artificial elèctrica. Tot i que la molt alta tensió que s'instal·la al damunt dels nostres cants i cors i boscos, provoca un subtil canvi de direcció en les partícules transportades, i pot arribar a interferir en l'experiència telepàtica de les transmissions sense fils ni material digital que a vegades volten per aquests llogarrets i encerclen els remolins de matèria lliure, fresca i regalada, i volàtil. Hola fresca!


En aquest cas podeu practicar amb el vídeo "Ocult" de "La porta i la barra de la parada" davant de L'Escocesa. Aprofiteu els moments de silenci... La barra tapa la porta. El fet de passejar és per escampar les partícules habilitades per a l'ocasió per tal de ser transmeses a l'espai exterior.

Més:


Reviseu el vídeo anterior, del 2014, davant mateix de L'Escocesa.

"Activitat SubtRR #1 Davant i fent-ne"
 

 
 El vídeo (d'atenció al minut 5'32) "Ocult". Enllaç a aquest vídeo que escampa les partícules d'informació de les transmissions subterrànies mentre dura l'activitat. Si voleu rebre informació extra sobre l'activitat en qüestió mentre s'està desenvolupant, podeu visualitzar el vídeo per tal de rebre més fàcilment un estrat de transmissió altre, que pot interferir en altres realitats paral·leles a les que estigueu connectats.

No comments:

Post a Comment